Praktische Info

Adres

Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

wifi
Gratis Wi-Fi
cash
Pinnen en contant
garderobe
Bewaakte garderobe
laadpaal
10 oplaadpunten
parkeren
2200 parkeerplaatsen
catering
Catering

Vervoer

Met de auto

Vanuit richting Breda, Rotterdam, Utrecht

Knooppunt Gorinchem (A27/A15) richting Nijmegen (A15). Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslichten linksaf en volg de dynamische bewegwijzering.

Vanuit richting Nijmegen

Afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij verkeerslicht linksaf, tweede verkeerslicht rechtdoor en volg de dynamische bewegwijzering.

Parkeren

Rondom Evenementenhal Gorinchem zijn 2.200 parkeerplaatsen, waar u betaald kunt parkeren.

Bij drukte tijdens de beurs of het event kan het zijn dat het parkeerterrein rondom het pand vol is. In dat geval wordt u vanaf de snelweg naar het Lingebos geleid waar de auto’s tegen hetzelfde tarief geparkeerd worden. Vanaf het Lingebos kunt u kosteloos met een pendelbus naar de Evenementenhal.

Met het openbaar vervoer

Tevens is Evenementenhal Gorinchem met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vanaf station Gorinchem kunt u lijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtsbijzijnde halte op de Evenementenhal/Griendweg. Vanuit daar is het slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem. 

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalideparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast vindt u invalidetoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Scroll naar top