Ik wil Exposant worden

Daarom deelnemen

ontdek transport compleet gorinchem

Op Transport Compleet Gorinchem is de gehele landelijke transportbranche vertegenwoordigd: van (inter)nationale marktleiders tot aan regionale aanbieders. Toon hier uw nieuwste producten en oplossingen, ontmoet uw zakenrelaties en leg de basis voor nieuwe samenwerkingen. Het gros van de bezoekers is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct zaken mee te doen. Kortom, dé vakbeurs waar u niet wilt ontbreken!

0
Exposanten beoordelen Transport Compleet gemiddeld met een 7,1
0 %
van de bezoekers zijn tevreden over de kwaliteit van de exposanten

Jaarlijks duizenden doelgerichte bezoekers

Jaarlijks mag Transport Compleet Gorinchem rekenen op duizenden doelgerichte bezoekers. Ondernemers afkomstig uit de regio, maar ook uit de rest van Nederland en over de grens uit Duitsland. Het gros van hen is beslissingsbevoegd en dus hét publiek om direct op de beurs zaken mee te doen.

Hét netwerk evenement van de transportbranche

Al sinds 2004 is Transport Compleet Gorinchem de plaats waar de transportbranche samenkomt: van (inter)nationale marktleiders tot aan regionale aanbieders. Omringd door grote opleggers en glimmende bedrijfswagens ontmoet u uw zakenrelaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen.

Unieke Presentatie mogelijkheden

Bij uw stand heeft u alle gelegenheid om uw bedrijf, producten en diensten te presenteren en demonstreren. Ook de ruim 20.000 m2 beursvloer biedt volop mogelijkheden voor kennissessies en productdemonstraties. Neem gerust contact op met de beursorganisatie voor de mogelijkheden.


Sfeerimpressie transport compleet 2021

Scroll naar top