Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Exposanten van Transport Compleet Gorinchem zijn tevreden over hun beursdeelname. De beurs biedt de mogelijkheid om uw zakenrelaties en andere transportprofessionals die beslissingsbevoegd zijn binnen hun bedrijf te ontmoeten. Toon uw nieuwste producten en/of leg de basis voor nieuwe samenwerkingen!

Wie is de bezoeker?

Het grootste deel van de bezoekers van Transport Compleet Gorinchem bezoekt de beurs om de nieuwste ontwikkelingen te zien binnen de transportbranche en om te netwerken met andere transportprofessionals. Professionals uit alle takken van de transportbranche bezoekt de beurs graag. 

Sfeerfoto

een plek op transport compleet gorinchem?

Wilt u uw bedrijf, producten, diensten en/of innovaties bij professionals binnen de transportbranche onder de aandacht brengen?

Wie zijn u al voorgegaan?

Al verschillende bedrijven zijn u voorgegaan als exposant van Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem. Wilt u weten wie dat zijn? Bekijk dan de deelnemerslijst op de beurswebsite.

EasyGo

Inbegrepen bij uw deelname is EasyGo; het servicepakket waarmee zichtbaarheid, bereikbaarheid en ROI van exposanten wordt verhoogd. Voor iedere beursdoelstelling is er een passend pakket!  

COVID-19

Wij zijn blij dat we iedereen weer mogen ontvangen op Transport Compleet Gorinchem. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. 

Scroll naar top