Ik ben Exposant

Wij maken uw beursdeelname easy

HOE WIJ UW DEELNAME "EASY" MAKEN?

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren, in contact te komen met prospects en klanten en zaken te doen.

Bent u exposant tijdens Transport Compleet Gorinchem dan hoeft u zich alleen maar bezig te houden met uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Wat kunt uw verwachten van de service die easyfairs u als exposant biedt?

Alle service-onderdelen op een rijtje

Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie u verschillende middelen om uw beursdeelname te promoten zodat u de juiste doelgroep treft tijdens de beurs.

Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! In de post- en e-mailuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt.

De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, de beurs en de afbouw.

Tijdens Transport Compleet Gorinchem kunt u samen met uw relaties gratis gebruik maken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.

Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijgt u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.

Scroll naar top