Ik ben Exposant

Nodig uw relaties uit

Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. De uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het u makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business.

Wanneer u exposant bent van Transport Compleet Gorinchem, wordt u persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail.

De belangrijkste voordelen van deelname voor u op een rij!

Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop!

65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Zowel in de e-mail als in de post-uitnodiging is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

U hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties! En alles is AVG-Proof!

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben wij een beveiligde omgeving voor u ontwikkeld waar u met één klik op de knop uw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden. Uiteraard is dit allemaal geheel volgens de AVG-wetgeving.

U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit

U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.

Gegarendeerd bezoek op uw stand

Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van uw deelname aan Transport Compleet Gorinchem. U heeft de kans dat u deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Het delen van uw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Omdat wij u voor deelname aan onze uitnodigingsservice vragen om uw relatielijsten aan te leveren, geven we u graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die u ons doet toekomen in deze relatielijsten. Easyfairs hecht veel waarde aan uw privacy en die van uw relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van Transport Compleet Gorinchem en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van u als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

Voor u op een rij:

Scroll naar top