Ik ben Exposant

Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers!
Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken. De praktijk wijst uit: de kracht van herhaling werkt!

Uitnodigingsservice

Daarnaast kunt u deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen!

Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.

Marketingmaterialen

Binnen My Easyfairs vindt u onder ‘Klanten & Prospects uitnodigen’ de link naar  Marketingmateriaal. Dit marketingmateriaal kunt u plaatsen op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen wordt later verder aangevuld met meer banners die u kunt gebruiken op uw website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven.

Promotiepakket

Naast de digitale promotiemiddelen zal u ook een promotiepakket per post ontvangen met daarin uitnodigingen waarmee u uw relaties nogmaals uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs.

TIP: 

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via de registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs.
U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Scroll naar top