Ik ben Exposant

Easygo

Easygo

Als exposant haalt u met EasyGo nog meer uit uw beursdeelname en voor bezoekers wordt het nog makkelijker om relevante informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek

Als exposant...

Sfeerfoto

Als exposant wordt uw online zichtbaarheid voorafgaand aan de beursdeelname verhoogd en het opvolgen van leads na afloop van de beurs vereenvoudigd. Voor iedere beursdoelstelling is er een passend pakket! 

Voorafgaand aan de beurs vult u uw online profiel met bedrijfs- en productinformatie in My Easyfairs. Deze informatie wordt getoond op de deelnemerslijst op de beurswebsite én wordt gedeeld met bezoekers die interesse hebben getoond in uw stand tijdens hun bezoek.

Kortom; hoe uitgebreider het profiel wordt ingevuld, hoe meer interessante informatie er met potentiële nieuwe relaties wordt gedeeld! 

De bezoeker kan door de komst van EasyGo op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die zij bij het betreden van de beurs ontvangen (de Smart Badge technologie). 

De volgende ochtend ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Voor u als exposant is het daarom van belang om uw online profiel in My Easyfairs zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.
Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is op de beursvloer kan door de komst van EasyGo relevante informatie uitgewisseld worden, waardoor het genereren van leads nog nooit zo eenvoudig was.

De bezoeker...

Sfeerfoto Transport Compleet

Welk pakket heeft u gekozen?

EasyGo pakketten

Wilt u uw easygo pakket upgraden?

Scroll naar top