Ik ben exposant

Praktische informatie

Het is van belang dat u zo goed mogelijk voorbereid bent op uw beursdeelname aan Transport Compleet in Gorinchem. We hebben alle praktische informatie omtrent de op- en afbouwdagen, uw standhoudersbadges en het plaatsen van bijbestellingen voor u op een rij gezet.

 

Beursfoto TC 2019

Laat uw relaties weten dat u OP TRANSPORT COMPLEET GORINCHEM staat

U wilt toch ook een beursvloer vol kwalitatieve bezoekers? Dan is het van belang om uw beursdeelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. De kracht van herhaling werkt en daarom bieden wij u diverse tools om uw deelname via alle mogelijke kanalen te promoten en tot een nog groter succes te maken!

Wij bieden u de mogelijkheid om het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen te nemen. Uw beursdeelname is namelijk inclusief het kosteloos én persoonlijk uitnodigen van uw relaties via de uitnodigingsservice. Gemakkelijk voor u én alles is AVG proof. 

Sfeerfoto

Wij maken uw deelname "easy"

Als exposant van Transport Compleet in Gorinchem, hoeft u zich alleen maar bezig te houden met uw eigen doelstellingen tijdens uw beursdeelname. Al het andere wat erbij komt kijken? Daar zorgen wij voor! 

Smart Badge

Haal extra rendement met uw badgelezer! Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie en maak zo waardevolle leads van de bezoekers!

My Easyfairs

In My Easyfairs vormt u uw eigen bedrijfsprofiel voor op de beurswebsite. Ook kunt u hier alles vinden ter voorbereiding van uw beursdeelname. 

EasyGo

EasyGo is onderdeel van uw beursdeelname. Met het servicepakket boost u uw ROI, bereikbaarheid en zichtbaarheid voor én tijdens de beurs. 

COVID-19 Maatregelen

De veiligheid van de exposanten en bezoekers van Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem staan bij ons voorop. Om u en uw relaties veilig te mogen ontvangen, hebben wij op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. Wij kijken er in ieder geval erg naar uit om u en uw relaties weer te ontmoeten!

Scroll naar top