Zicht adviseurs

Over ons

Met circa 450 medewerkers behoort Zicht tot één van de grootste assurantiekantoren van Nederland. Zicht heeft zich onder andere gespecialiseerd in advies gericht op de transportbranche.

Bij ondernemen hoort risico’s lopen. Dit kunt u vaak beperken door het nemen van preventiemaatregelen (soms ook een verplichting in de clausule) of bijvoorbeeld het afsluiten van bedrijfsverzekeringen. Maak wel een goede inschatting welke risico’s u loopt en welke verzekering écht nodig is voor uw onderneming.

Twee voorbeelden van risico’s in de transportsector zijn:

Cybercrime
Ondanks alle maatregelen die u treft is de kans op schade door cybercrime steeds groter. De afgelopen periode zijn hiervan meerdere voorbeelden in het nieuws geweest. Naast alle maatregelen die u al heeft getroffen adviseren wij een cybercrimeverzekering om u bij te staan op het moment dat u er mee geconfronteerd wordt. Dit gaat verder dan alleen schadevergoeding verlenen!

Aansprakelijkheid
Als transportbedrijf heeft u te maken met verschillende vormen van aansprakelijkheid. Van werkgeversaansprakelijkheid tot vervoerdersaansprakelijkheid en van een aansprakelijkheidsdekking voor het laad-en losmaterieel tot een aansprakelijkheidsdekking voor de objecten van derden die worden gehuurd. Wij hebben de verzekeringsoplossing om deze risico’s op 1 polis te verzekeren.

Als klant krijgt u een eigen risicoadviseur en een serviceteam van gespecialiseerde medewerkers die uw branche door en door kennen.
De voordelen merkt u bij schadeafhandeling of als u vragen of correcties heeft. Dat gebeurt efficiënt, effectief en persoonlijk.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op