TILBOX

Over ons

Wij zijn Tilbox. Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Wij herkennen de behoefte om loze ruimtes optimaal te benutten. Wij maken het mogelijk ieder transportmiddel uit te rusten met hoogwaardige opbergkisten en aanverwante artikelen, waarbij veiligheid, duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Vanuit ons moderne bedrijfspand in Valkenswaard bieden wij onze klant een breed scala aan producten en diensten. Ingekocht bij gekwalificeerde, externe partners of geproduceerd in onze eigen productieruimte met behulp van de nieuwste technologieën en machines.

Voor elke klant hebben wij een opbergoplossing met ultieme benutting van de beschikbare ruimtes.
Een assortiment bestaande uit RVS, aluminium en kunststof artikelen. Enerzijds ons standaard aanbod dat uitgebreid kan worden met losse elementen als lademodules, vlonders en gasveren. En anderzijds maatwerkproducten met de klantwens als uitgangspunt. Wij denken verder en blijven constant in beweging. Elke wens is bespreekbaar en samen kijken we naar de perfecte oplossing.

Een kwalitatief aanbod, gekenmerkt door bestelgemak, technisch advies, 100% klantgerichtheid en 5 jaar garantie op onze producten.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

IMG_6889

BBL leerlingen

Bij een beroepsbegeleidende leerweg kies je voor een opleiding die bestaat uit de combinatie tussen werken en leren. Als BBL-er doe je veel praktijkervaring op en werk je tegelijkertijd toe naar een diploma. Je hebt veel contact met collega’s die je begeleiden bij je dagelijkse werk. Als erkend leerbedrijf willen wij je graag de kans bieden bij ons te komen en je passie voor het vak te laten groeien.

Als bedrijf zijn we hard op weg de meest inspirerende leverancier van opbergkisten en toebehoren voor de transportsector te worden. Vanuit ons eigen pand in Valkenswaard ontwikkelen en maken wij RVS opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Je gaat werken met de nieuwste machines, de leukste collega’s en dagelijks de kans om veel te leren.

Lees verder »
DSC_0868-Magazijn-medewerker

Logistiek Medewerker (fulltime)

Jij bent een aanpakker en houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Je doet wat je zegt en zegt wat je doet. Als echte teamplayer ga jij samen met je collega’s voor blije klanten. Je bent een belangrijke schakel om de producten volgens planning bij klanten te krijgen. Je werkt secuur, bent proactief en op korte termijn beschikbaar!

Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En jij kunt ons daarbij helpen!

Lees verder »
IMG_6973

Commerciële Binnendienst (fulltime)

De transport branche staat nooit stil en wij bewegen met ze mee. Ter uitbreiding van ons Sales team zoeken wij een energieke, initiatiefrijke collega die klanten altijd een luisterend oor kan bieden. Klantgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel en je streeft dan ook altijd naar het verlenen van de beste service.

Wij ontwikkelen en maken opbergkisten voor elke toepassing, maar voornamelijk voor de transportsector. Vanuit ons moderne en fraaie bedrijfspand in Valkenswaard, met eigen productiefaciliteiten, willen we onze vooraanstaande marktpositie in de Benelux internationaal uitbouwen. En daarom zoeken we jou!

Lees verder »

Neem contact met ons op