Spectro

Over ons

Betere ingrediënten, slimmere recepturen, efficiëntere processen. Bij Spectro werken we elke dag aan de reinigingsconcepten van de toekomst. Deze ontwikkelen we in ons eigen laboratorium, maar testen we ook intensief in de dagelijkse praktijk van onze klanten. Zo beginnen we elke dag aan een nieuwe toekomst voor de truckwashbranche.

1. Eigen fabriek in Nederland
Al onze producten worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen – duurzame – fabriek in Nederland. Hier streven we dagelijks naar betere resultaten: op het gebied van kwaliteit en prijs per wasbeurt natuurlijk, maar ook als het gaat om gebruiksgemak en veiligheid. Dat doen we met een eigen R&D-team, dat hiervoor een groot laboratorium ter beschikking heeft. Hier ontwikkelen we producten die optimaal reinigen, maar ook zorgen voor een langere levensduur. Samen naar een betere truckreiniging: dat is ons doel.

2. Voor elke vervuiling een oplossing
Met meer dan 30 jaar ervaring weten we het als geen ander: ieder transportmiddel heeft zijn eigen soort rijvervuiling en zijn eigen soort vrachtvervuiling. Dat vraagt om specifieke reinigingsmiddelen. Ons R&D-team heeft daarom een uitgebreide lijn van reinigingsproducten ontwikkeld waarmee we voor iedere vervuiling een specifiek ontwikkelde oplossing hebben. Dat geldt uiteraard voor het exterieur, maar ook voor het interieur.

3. Advies en service
Bij hoogwaardige en duurzame reiniging speelt het reinigingsproduct zelf de belangrijkste rol. Maar het gaat ook om de juiste toepassing van dat product. Daarom kan je rekenen op een persoonlijk advies, dat geheel is afgestemd op uw transportmiddel (en de bijbehorende vervuiling). Welk reinigingsmiddel is het effectiefst? Hoe zorgen we voor een langere levensduur? En wat is de beste manier om het product te gebruiken? Samen komen we tot de beste oplossing. En als je daarna nog vragen heeft, staan we graag voor je klaar.

Standnr. J109

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op