Schouten Zekerheid

Over ons

Als specialist in transport- en logistieke verzekeringen werkt Schouten Zekerheid met ruim 200 collega’s elke dag aan échte zekerheid voor iedereen. Ons familiebedrijf is sinds 1953 als onafhankelijk verzekeringsmakelaar specialist in het beheersbaar maken en houden van risico’s en bemiddelen in verzekeringen van bedrijven, instellingen en brancheverenigingen. Dit doen we voor verschillende risicothema’s, zoals aansprakelijkheid, transport, brand/bedrijfsschade, constructie, debiteuren en digitaal. Daarnaast hebben wij van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van employee benefits en verzekerbare arbeidsvoorwaarden, van pensioenen tot collectieve zorgverzekeringen en van verzuim tot duurzame inzetbaarheid.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Ben jij op je best wanneer je als spin in het web kunt opereren op de schadeafdeling bij een van de beste verzekeringsmakelaars van Nederland? Dan is dit dé vacature voor jou!

Je zoekt een nieuwe uitdaging en bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je wilt je horizon verbreden en werken in een dynamische en soms hectische werkomgeving. Jij grijpt de kans om toegevoegde waarde te leveren in een team van ervaren schadeprofessionals met beide handen aan.

Lees verder »

Accountmanager Risicomanagement

Zit ondernemerschap in jouw bloed? Zie jij kansen en benut jij deze? Spreek jij de taal van de ondernemer en verplaats jij je moeiteloos in zijn risico’s? Dan is dit dé vacature voor jou!

Jouw uitdaging
Wij bieden zekerheid voor al onze relaties. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheer en groei uit de bestaande portefeuille. Je weet hen als geen ander te overtuigen waarom ze moeten kiezen voor Schouten Zekerheid. Dit doe je door maatwerk te adviseren in preventie- en verzekeringsoplossingen, maar uiteindelijk maak jij het onderscheid. Dit doe je onder andere door de taal van de ondernemer te spreken en je moeiteloos verplaatsen in zijn risico’s.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top