Nebu Transport Services

Over ons

Jouw partner in de transportbranche
Nebu Transport Services (NTS) is jouw betrouwbare, gedegen en ervaren partner in de Europese transportbranche. Wij zorgen ervoor dat jouw transport sneller, goedkoper en overzichtelijker gemaakt wordt. Daarbij richten wij onze service geheel op jouw persoonlijke wensen en luisteren we naar wat jij nodig hebt.

Een veelzijdigheid aan diensten
Onze diensten leveren je niet alleen fikse kortingen op brandstof, tolwegen en tunnels op, maar schelen je ook een hoop administratieve rompslomp. Wij blinken uit in de terugvordering van de buitenlandse BTW. Dit tegen voordelige percentages en middels een solide werkmethode. Wij bieden je minimumloon vertegenwoordiging in verschillende landen, tolkastjes, het terugvorderen van accijns en de mogelijkheid om 24 uur per dag een ferry te boeken middels een online boekingssysteem. Met onze verfrissende blik op de transportbranche helpen wij je dan ook graag verder.

Nebu Transport Services als jouw steunpilaar
Heb je BTW en accijnzen betaald in het buitenland? Wij halen het weer voor je terug! Log in op ons klantenportaal en krijg daarmee een gespecificeerd overzicht van welke bedragen je terugkrijgt en welke facturen wij verwerkt en ingediend hebben. Op het gebied van de transportbranche nemen wij dan ook graag jouw werk uit handen, zodat jij jezelf zorgeloos kunt focussen op waar jij goed in bent. Dat doen wij namelijk ook!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top