Hello Mobility

Over ons

Hello Mobility helpt ondernemers het beheer van hun wagenpark te verbeteren door middel van datagedreven coaching. Dit houdt in dat onze coaches samen met de ondernemer vaststellen wat de doelstellingen zijn op het gebied van wagenpark management. Aan de hand van een analyse van de gegevens uit de Telematicasystemen van de voertuigen worden de benodigde acties vast gesteld.

Gemarkeerd product

Vacatures

Prodrive Academy // Merk- en productspecialist

Prodrive Academy // Merk- en productspecialist

Heb jij ervaring en passie voor Automotive? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Als merk- en productspecialist kom je namens Prodrive Academy te werken voor grote en bekende klanten zoals o.a. PON en Louwman & Parqui. Gedurende het jaar komen er diverse nieuwe modellen auto’s op de markt zoals bijvoorbeeld de Audi E-tron GT, Volkswagen ID., Skoda ENYAQ en nog vele andere vette auto’s die zullen volgen!

Jij leert deze auto’s als een van de eerste in Nederland kennen en besturen en biedt de klant een perfecte Automotive Experience tijdens en na zijn of haar aankoop.

Hoe doe je dit? Als productspecialist geef je een unieke gebruikerstraining met tips en tricks over (o.a.) de nieuwste (rijhulp)systemen, slim laden en features van een dashboard, om de autobezitter nóg gelukkiger te maken met zijn of haar aankoop.

Ga jij de uitdaging aan en wil je van je hobby je werk maken?

Lees verder »
Lead Learning & Training

Lead Learning & Training

We werken met een pool van zzp’ers. Omdat we veel verschillende specialistische trainingen geven, hebben we ook veel verschillende kwaliteiten, competenties en bevoegdheden in deze pool. Deze hebben we onderscheid in 10 cellen, elke cel heeft een cel-lead met vakinhoudelijke kennis. De cel weet wat de klant verlangt en is verantwoordelijk voor de inhoud van de lesplannen. Jij beheert de lesplannen en presentaties, managet deze 10 leads en zorgt dat er voldoende opgeleide trainers zijn, dat er nieuwe trainers geworven worden, dat er bijscholing plaatsvind, kwaliteitscontroles plaatsvinden en het werving en selectie traject gelijk loopt aan de salesforecasting.

Lees verder »
Business Consultant - Roadsafety

Business Consultant – Roadsafety

Als Business Consultant ben je het gezicht van VVCR-Prodrive en ga je op zoek naar nieuwe klanten die jij kunt helpen om chauffeurs op te leiden. Wanneer een project is gestart draag je het dagelijkse contact over aan onze projectmanagers of accountmanagers. Afhankelijk van de klantbehoefte. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten, inventariseert klantbehoeften die je samen met collega’s omzet in een klantgericht opleidingsprogramma. Zo help je organisaties verder met het ontwikkelen van chauffeurs op gebied van veilig en duurzaam rijden.

Lees verder »
Hello Mobility Coach

Hello Mobility Coach

Voor ons gloednieuwe label Hello Mobility zijn we met the RoadsafetyLAB. op zoek naar een analytische doch pragmatische consultant/coach die samen met de klant de diepte in gaat om problemen binnen de wagenparken aan het licht te brengen. We zijn op zoek naar de echte doorpakkers. De doordenkers die op vernieuwende wijze verandertrajecten samenstellen met de klant, gericht op de positieve gedragsbeinvloeding van chauffeurs. Het leuke aan deze functie is dat jij je kennis op het gebied van organisatietransformatie, gedragsbeinvloeding en change management in één functie kan combineren!

Lees verder »

Neem contact met ons op