Dutch Electro transport lighting

Over ons

Al ruim 30 jaar ontwikkelt en produceert Dutch Electro transport lighting verlichtingsarmaturen en elektronica voor de automotive sector. Dit alles gebeurt vanuit onze eigen productielocatie in Nuth (Nederland). Hierdoor kunnen wij snel inspelen op vragen vanuit de markt en bieden verlichtingsoplossingen op maat!

Onze (LED) verlichtingsarmaturen worden onder andere toegepast in ambulances, brandweerauto’s, koel- en vrieswagens, marktwagens, bedrijfsauto’s, bussen, trailers en diverse speciale toepassingen.

Verlichtingsarmaturen van Dutch Electro staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoge lichtopbrengst, lage stroomgebruik en zijn specifiek ontwikkeld voor de zware omstandigheden in de automotive sector. Daardoor zijn verlichtingsarmaturen van Dutch Electro bestand tegen onder andere laadspanningen, vocht en trillingen. Tevens heeft onze elektronica een ECE R10 typegoedkeuring.

Wij volgen permanent de ontwikkelingen op het gebied van verlichtingstechniek en passen deze waar mogelijk toe in onze verlichtingsarmaturen. Een belangrijk voorbeeld van een recente ontwikkeling is de toepassing van zogenaamde “Light Guide Plate” techniek in ons nieuwe, ultra platte Nova LED paneel, waarmee een zeer fraai diffuus lichtbeeld wordt gecreëerd.

Kom langs op onze stand A126 en ontdek meer van onze verlichtingsoplossingen!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op