Schouten Zekerheid

About us

As the expert in transport en logistics insurance, Schouten Zekerheid works with more than 200 colleagues on real security for everyone every day. Since 1953, our family business has specialized as an independent insurance broker in making and keeping risks manageable. We do this for various risk themes, such as liability, transport, fire / business damage, construction, debtors and digital. In addition, we traditionally have special expertise in the field of employee benefits and insurable employment conditions, from pensions to collective health insurance and from absenteeism to sustainable employability.

Highlighted product

Products

News

Jobs

Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Schadebehandelaar Motorrijtuigen

Ben jij op je best wanneer je als spin in het web kunt opereren op de schadeafdeling bij een van de beste verzekeringsmakelaars van Nederland? Dan is dit dé vacature voor jou!

Je zoekt een nieuwe uitdaging en bent klaar voor de volgende stap in je carrière. Je wilt je horizon verbreden en werken in een dynamische en soms hectische werkomgeving. Jij grijpt de kans om toegevoegde waarde te leveren in een team van ervaren schadeprofessionals met beide handen aan.

Read more »

Accountmanager Risicomanagement

Zit ondernemerschap in jouw bloed? Zie jij kansen en benut jij deze? Spreek jij de taal van de ondernemer en verplaats jij je moeiteloos in zijn risico’s? Dan is dit dé vacature voor jou!

Jouw uitdaging
Wij bieden zekerheid voor al onze relaties. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het beheer en groei uit de bestaande portefeuille. Je weet hen als geen ander te overtuigen waarom ze moeten kiezen voor Schouten Zekerheid. Dit doe je door maatwerk te adviseren in preventie- en verzekeringsoplossingen, maar uiteindelijk maak jij het onderscheid. Dit doe je onder andere door de taal van de ondernemer te spreken en je moeiteloos verplaatsen in zijn risico’s.

Read more »

Contact us

Scroll to Top