Waarom bezoeken?

Wat is Transport Compleet?

Transport Compleet is de vakbeurs waar de transportbranche samenkomt. Op dit netwerkevenement met regionale aantrekkingskracht is de gehele transportbranche vertegenwoordigd. U ziet de nieuwste producten en oplossingen van alle grote merken en ontmoet regionale aanbieders. Tijdens dit netwerkevenement treft u uw zakenrelaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen. Kortom, Transport Compleet is de vakbeurs die u als transportprofessional niet mag missen!

Het netwerk evenement van de transportsector

De gehele transportsector is vertegenwoordigd op Transport Compleet Gorinchem, van de grote merken tot aan de regionale aanbieders. Omringd door grote opleggers, glimmende bedrijfswagens en robuuste bandenprofielen ontmoet u uw zakenrelaties en legt u de basis voor nieuwe samenwerkingen.

De meest complete vakbeurs

Al jaren is Transport Compleet Gorinchem de plaats waar de transportbranche samenkomt: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track & trace software. 

De laatste trends en ontwikkelingen

Inspelend op de behoefte aan kennis is er op de Transport Compleet een inspirerend kennisprogramma waarbij u tijdens kennissessies, lezingen en seminars wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de branche.

Scroll naar top