Bezoekers

Waarom bezoeken

Wilt u uw positie binnen de transportsector versterken? U ontmoet uw vertrouwde zakenrelaties of nieuwe relaties op de beursvloer omringd door grote opleggers, glimmende bedrijfswagens en robuuste bandenprofielen. Dat mag u als transportprofessional niet missen! 

WIE ONTMOET U OP TRANSPORT COMPLEET GORINCHEM?

Tijdens Transport Compleet Gorinchem kunt u exposanten ontmoeten die actief zijn in verschillende segmenten van de branche. Denk hierbij aan carrosseriebouw, opleggers en trailers, onderhoud, maar ook aan zware bedrijfswagens. 

Wilt u graag weten wie u kunt ontmoeten tijdens een bezoek aan de beurs? De deelnemerslijst op de beurswebsite is actueel.
Elke week komen er nieuwe exposanten bij, dus neem vlug een kijkje! 

Beursfoto TC 2019

Programma

Tijdens Transport Compleet Gorinchem worden er interessante kennissessies gegeven over de actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de transportbranche. 

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het programma. Houd de website dus in de gaten!

Smart Badge

Wilt u gemakkelijk informatie verzamelen van de bedrijven die u ontmoet op de beurs? Met de Smart Badge scant u interessante stands en otnvangt u deze informatie later op de dag in uw mail!

Praktische informatie

Transport Compleet vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem. Alle praktische informatie omtrent parkeren, bereikbaarheid en andere zaken voor tijdens uw bezoek hebben wij op een rij gezet.

COVID-19

We kijken er naar uit om u te mogen ontvangen als bezoeker van Transport Compleet Gorinchem. Om dit mogelijk te maken, hebben wij op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Scroll naar top