Transport Compleet opent haar deuren voor de sector

GORINCHEM – Beursorganisator Easyfairs opent haar deuren op 28, 29 en 30 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem voor de vakbeurs Transport Compleet. In de afgelopen weken neemt de belangstelling onder exposanten toe en breidt de beursvloer verder uit met grote bekende en nieuwe namen. Het wordt dan ook hét moment voor de transportbranche om elkaar weer fysiek te kunnen ontmoeten.

“Wij hebben er twee jaar op moeten wachten maar nu is het bijna zover: Transport Compleet in Gorinchem opent op 28, 29 en 30 september haar deuren. Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Het wordt na twee jaar dus eindelijk weer mogelijk om live te netwerken met branchegenoten, inspiratie op te doen en alle noviteiten uit de sector te bewonderen”, aldus Malou Peters Head of Event van Transport Compleet.

Het compleet nieuwe beursteam draagt zorg voor de vertrouwde kwaliteit, maar zorgt ook voor een frisse wind. Een breed scala aan exposanten uit diverse segmenten zullen tijdens Transport Compleet vertegenwoordigt zijn. Naast vertrouwde en nieuwe namen zullen ook diverse truckmerken aanwezig zijn, zoals DAF, MAN en BMC.
Het buitenterrein krijgt een extra boost met promotionele plekken en leuke activiteiten. Daarnaast wordt het kennistheater in een compleet nieuw jasje gestoken en zal dit in samenwerking met Bricklog de plek zijn waar men op een laagdrempelige manier in contact komen met interessante sprekers en waar de modernste datatools en technologieën te zien zijn.

Voor beurzen tot 20 september geldt dat ze door mogen gaan met enkele aanvullende maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en een maximale capaciteit van 1 bezoeker per 5 m2. Verder heeft Easyfairs besloten om als extra maatregel de corona-check uit te voeren bij de entree om een beurs zo veilig mogelijk neer te zetten. Na de volgende persconferentie die gepland staat op 17 september komt Easyfairs met een update waarbij wij hopen op de reeds aangekondigde versoepelingen die voor 20 september gepland staan. Kijk voor de meest actuele maatregelen op onze website.

Transport Compleet is op 28, 29 en 30 september 2021 van 14.00 tot 22.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie neemt u contact op met Malou Weststrate, Marketing Coördinator Transport Compleet, 0183-680 6684 of www.transportcompleet-gorinchem.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top