Transport Compleet in Gorinchem trapt eerste beursdag succesvol af

Transport Compleet in Gorinchem trapt eerste beursdag succesvol af

 

GORINCHEM – De eerste dag van de vakbeurs Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem is succesvol verlopen. Bezoekers en exposanten konden niet wachten tot het zover was. “Dat hebben we gisteren ook gemerkt, want we mochten als vanouds weer veel bezoekers ontvangen. Daarnaast vielen enkele vertrouwde en nieuwe initiatieven in de smaak”, zegt Malou Peters, Head of Event van Transport Compleet.

Zo stond het CEO diner in samenwerking met Bricklog weer op het menu. Het diner vond plaats op Next Level, de vernieuwde bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem. Peters: “We waren erg tevreden over de hoge opkomst. Tijdens het diner kwamen verschillende sprekers aan het woord en was er volop ruimte om onderling te netwerken en weer eens fysiek bij te praten na zo’n lange corona-pauze. We merken dat dit initiatief enorm wordt gewaardeerd. Dat gaan we dan ook voortzetten.”

De specials op de beurs pakken ook goed uit, zoals MahaExplora met haar deeltjesteller, de trucks en trailers op het buitenterrein en de Tea bag Challenge. Daarnaast heeft BMC haar eerste truck al verkocht tijdens de beurs. “Dat is ook de verdienste van de kwaliteit van de bezoeker die wij hier spreken op Transport Compleet. We kunnen direct zakendoen”, zegt Mannes Dekker namens BMC.

“We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer deze prachtige beurs mogen organiseren. Ons geduld en die van onze exposanten, partners en bezoekers is behoorlijk op de proef gesteld. Maar nu het eindelijk weer van start is gegaan, weet je direct waar je het allemaal voor doet. Een fysiek ontmoetingsmoment is onmisbaar. Wij kijken uit naar de komende twee beursdagen”, besluit Peters.

Transport Compleet is vandaag (29 september) en morgen (30 september) te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Belangstellenden kunnen hun gratis ticket registreren met code 199 via www.transportcompleet.nl/tickets.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top