Transport Compleet Gorinchem verplaatst naar 28, 29 en 30 september 2021

GORINCHEM – De komende editie van Transport Compleet die gepland stond op 15, 16 en 17 juni 2021 in Evenementenhal Gorinchem wordt verplaatst naar 28, 29 en 30 september 2021. Beursorganisator Easyfairs heeft dit in samenspraak met haar exposanten en partners besloten. De meest recente ontwikkelingen zoals de Covid-19 varianten, de lockdown en een nog steeds geldend verbod op evenementen, maken het doorgaan van beurzen op korte termijn onmogelijk en op middellange termijn hoogst onzeker. “Daarom is gezamenlijk besloten om de beurs door te schuiven tot na de zomer”, laat de organisatie weten.

De verplaatsing van Transport Compleet Gorinchem is in samenspraak met alle betrokken partijen besloten. “Wij vinden het enorm belangrijk om te luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarom hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten ten aanzien van het doorgaan van Transport Compleet op de huidige datum in juni of een verplaatsing met ruim maanden naar september. Hieruit bleek dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar eind september. In goed overleg is daarom besloten de vakbeurs voor de transportbranche te verplaatsen.”

Door vroegtijdig deze knoop door te hakken, ontstaat er voor onze exposanten, partners en bezoekers duidelijkheid. Ook al is het besluit een enorme teleurstelling voor alle betrokkenen, omdat de beurs in 2020 ook al verplaatst werd door het coronavirus. Maar de verplaatsing tot na de zomer is op dit moment de enige juiste beslissing. Wij gaan er dan ook alles aan doen om er eind september een fantastische beurs van te maken. We hadden voor 2020 en voor de editie in juni 2021 al meerdere nieuwe concepten klaarstaan die aansluiten op de actualiteiten in de transportsector. Daar gaan we uiteraard mee door en we betrekken ook onze nieuwe bovenverdieping bij de beurs, namelijk Next Level. Het belooft in alle opzichten een onvergetelijke editie te worden.”

De volgende editie van Transport Compleet is op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 september in Evenementenhal Gorinchem. Deze nieuwe datum voor Transport Compleet in Gorinchem heeft geen gevolgen voor de editie van Transport Compleet in Hardenberg. Deze blijft staan op 14, 15 en 16 juni 2022.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn