Transport Compleet Gorinchem boven verwachting afgesloten, op naar Hardenberg

GORINCHEM – De afgelopen editie van de vakbeurs Transport Compleet in Evenementenhal Gorinchem is bezocht door bijna 6.000 vakprofessionals. Zo’n 130 exposanten presenteerden zich op de beurs die te bezoeken was van 28 tot en met 30 september. De volgende editie van Transport Compleet is op 14, 15 en 16 juni 2022 in Evenementenhal Hardenberg.

“De drie beursdagen waren voor velen het startsein om weer op positieve en fysieke wijze relaties te kunnen ontmoeten. Met het aantal exposanten en de bijna 6000 bezoekers was de opkomst boven verwachting en dat stemt ons allen zeer positief”, zegt Malou Peters, Head of Event van Transport Compleet.

Tijdens de beurs hebben ook meerdere exposanten hun deelname voor een volgende editie alweer bevestigd, zoals Michelin, Manitou, Terberg, SP Tools, Elcar, Spatlappen.nl en IMS Group. Daarnaast maakt de beursorganisatie bekend dat aan de volgende editie in Hardenberg een goed doel wordt gekoppeld, namelijk Noah4all.

Peters: “Nu het spits is afgebeten met deze editie in Gorinchem, gaan we vol door naar Hardenberg. Daar richten wij ons onder andere op de werkplaats van de toekomst. Net als in Gorinchem betrekken we daar ook het buitenterrein bij de beurs, hier bieden wij demoplekken aan en wordt er voor reuring gezorgd.”

Voor meer informatie of interesse in deelname: www.transportcompleet.nl.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top